Garanții

 

Ne mândrim cu produsele noastre Health2o și vrem să vă oferim cea mai bună calitate a materialelor, cât și al design-ului. Oferim garanție de 1 an pentru toate produsele Health2o, cu excepția filtrelor ce reprezintă consumabile pentru produsele principale.

Căni filtrante Health2o

Health2o oferă garanție cumpărătorilor pentru cănile filtrante pe o perioadă de 1 an începând cu data achiziției dacă produsele sunt folosite în conformitate cu instrucțiunile de folosință. Această garanție pentru perioada de 1 an nu se aplică pentru semnele de uzură care pot apărea în timp, zgârieturi sau daune de orice tip provocate în urma căderii, accidentelor, neglijenței, folosirea cu alte scopuri (decat scopurile prezente în manualul de instrucțiuni), pierdere sau furt, dezasamblare și alți factori externi cauzați de temperaturi sau condiții de mediu.

Garanția nu se aplică produselor ce au fost achiziționate deja folosite sau recondiționate.

În cazurile în care un produs Health2o cu garanție eligibilă necesită reparații sau schimb, dar noi nu mai fabricam produsul, putem oferi un nou produs la schimb cu o valoare comparabilă și funcții asemănatoare.

Filtre pentru cănile filtrante Health2o

Filtrele pentru cănile filtrante sunt acoperite de o garanție ce durează 60 de zile începând cu data achiziției, dacă au fost folosite în conformitate cu instrucțiunile de folosință. Această garanție pentru perioada de 60 de zile nu se aplică pentru semnele de uzură care pot apărea în timp, zgârieturi sau daune de orice tip provocate în urma căderii, accidentelor, neglijenței, folosirea cu alte scopuri (decât scopurile prezente în manualul de instrucțiuni), pierdere și furt, dezasamblare și alți factori externi cauzați de temperaturi sau condiții de mediu.

Garanția nu se aplică filtrelor ce au fost achiziționate deja folosite sau recondiționate.

Atașamente cu filtru Health2o

Health2o oferă garanție cumpărătorilor pentru atașamentele cu filtru pe o perioadă de 1 an începând cu data achiziției dacă produsele sunt folosite în conformitate cu instrucțiunile de folosință. Această garanție pentru perioada de 1 an nu se aplică pentru semnele de uzură care pot apărea în timp, zgârieturi sau daune de orice tip provocate în urma căderii, accidentelor, neglijenței, folosirea cu alte scopuri (decât scopurile prezente în manualul de instrucțiuni), pierdere sau furt, dezasamblare și alți factori externi cauzați de temperaturi sau condiții de mediu.

Garanția nu se aplică produselor ce au fost achiziționate deja folosite sau recondiționate.

În cazurile în care un produs Health2o cu garanție eligibilă necesită reparații sau schimb, dar noi nu mai fabricăm produsul, putem oferi un nou produs la schimb cu o valoare comparabilă și funcții asemănatoare.

Filtre pentru atașamentele cu filtru Health2o

Filtrele pentru atașamentele cu filtru sunt acoperite de o garanție ce durează 120 de zile începând cu data achiziției, dacă au fost folosite în conformitate cu instrucțiunile de folosință. Această garanție pentru perioada de 120 de zile nu se aplică pentru semnele de uzură care pot apărea în timp, zgârieturi sau daune de orice tip provocate în urma căderii, accidentelor, neglijenței, folosirea cu alte scopuri (decât scopurile prezente în manualul de instrucțiuni), pierdere și furt, dezasamblare și alți factori externi cauzați de temperaturi sau condiții de mediu.

Garanția nu se aplică filtrelor ce au fost achiziționate deja folosite sau recondiționate.

 

Contact pentru produsele cu garanție eligibilă

Dacă un produs Health2o este defect și se află în perioada de garanție, vă rugăm să ne contactați prin email: contact@health2o.ro.
Adresa unității specializate: Str. Brestei; Nr. 3A; Craiova; Dolj

Informații necesare pentru cererea de garanție

  • Modelul pentru produsul Health2o
  • Descrierea defectului
  • Adresa completă și numele persoanei care face cererea de garanție
  • Factura sau altă dovadă din care reiese data achiziției

Acțiunile luate pentru produsele cu garanție eligibilă

În cazul în care returnați produsul datorită unui defect, iar produsul se afla în perioada de garanție, Health2o fie va înlocui componenta defectă cu alta care funcționează, fie va trimite în schimb alt produs cu același model sau alt model cu valoare și funcții asemănătoare. Termenul de realizare a oricărei acțiuni menționate anterior este de 3 luni de la invocarea garanției.

Produsele înlocuite vor continua să se afle sub garanția produsului inițial.

 

Excluderea responsabilităților

Dacă o prevedere a garanțiilor nu se poate aplica din orice motiv, toate celelalte prevederi vor rămâne valabile.

Această garanție reprezintă singura garanție recunoscută de Health2o, iar acțiunile menționate anterior reprezintă singurele acțiuni care se pot aplica.

Health2o nu va fi responsabil pentru prejudicii teoretice directe și indirecte aduse oricarei persoane fizice, juridice sau entități care pot avea conexiuni cu produsele Health2o sau cu termenii prezenți. Responsabilitatea noastră totală cu privire la produsele Health2o față de cumpărători se va rezuma doar la suma achitată pentru acele produse.