Căni filtrante. Cum se utilizează.

Videoclipuri de montaj

Montare rapidă

*1) Imersați filtrul în apă rece timp de 5 minute și agitați-l pentru a îndeparta bulele de aer

*4) Aruncați de 2 ori apa la un filtru nou amorsat

Filtre de schimb

Atât filtrele standard cât și alcaline au o perioadă de folosire de 2 luni din momentul deschiderii ambalajului. De asemenea, au un număr maxim de 300 de litri înainte să fie necesară înlocuirea lor.

Doar filtrele C61 Standard și C61 Alcalin se potrivesc la cana filtranată. Filtrele de tip UF sunt compatibile doar cu atașamentele.

Un filtru sigilat cu ambalajul original are o perioadă de 1 an înainte ca acesta să nu mai fie potrivit pentru utilizare. Ambalajul oricărui filtru trebuie îndepartat doar înainte de momentul folosirii. A se depozita doar în locuri uscate, întunecoase și ferite de îngheț.

Filtrele sunt create pentru a fi folosite timp de 2 luni sau pentru a filtra 300 de litri. După atingere acestor limite calitatea apei scade, iar gustul se poate schimba.

Toate filtrele C61 Standard și C61 Alcalin se potrivesc la cana filtrantă, având același sistem de prindere prin înșurubare.

Sunt disponibile 2 tipuri de filtre pentru cănile Health2o: standard & alcalin.

Filtrele standard oferă apă pură și bună la gust, iar elemente nocive precum clorul, nitrați, bacterii și alte metale grele sunt eliminate de carbonul granulat activ (GAC). Sita fină reține particule fine ca rugina și sedimente pentru a reduce gradul de turbiditate a apei. Membrana stratificată din bumbac înlătură mirosurile neplăcute. Rașina schimbătoare de ION modifică structura mineralelor și reduce duritatea apei.

Filtrele alcaline au același sistem de eliminare a impurităților precum filtrele standard. Diferența ține de granule alcaline care cresc ph-ul apei la un nivel de 9-9.5, adăugând minerale necesare printre care magneziu, calciu, sodiu și potasiu.

Filtrele la prima utilizare pot lăsa particule fine de carbon granulat activ să ajungă în apă. Acest fenomen poate apărea datorită transportului sau condițiilor de depozitare. NU este periculos și poate fi remediat prin câteva cicluri de filtrare, până când apa devine clară.
Dacă problema persistă, consultați garanția filtrelor și contactați suportul de clienți.

Apa trece prin straturi multiple pentru ca filtrarea să fie facută eficient. Dacă apa nu mai curge deloc sau curge foarte încet, îndepărtați filtrul și scuturați-l timp de câteva secunde sau contactați suportul de clienți.

Utilizare și curățare

Depozitați apa filtrată într-un loc racoros și întunecat. Nu este recomandat ca apa să fie păstrată pe perioade mai lungi de 2 zile deoarece pot apărea bacterii sau alge datorită lipsei clorului.

Pentru curățare recomandăm spălatul cu detergent și cu burete nonabraziv.
Atenție! Îndepărtați întotdeauna filtrele înainte de spălare.

Temporizatorul este setat la un interval de 60 de zile (perioadă ce reprezintă durata de viață a filtrului).
Pentru resetare, ține-ți apăsat timp de 10 secunde butonul „START” până la aprinderea intermitentă. Intervalul se va reseta la 60 de zile.

Filtrele Health2o NU sunt concepute pentru a filtra apa la temperaturi mai mari de 60 grade celsius.

Deși recipientele nu se desprind dacă vasul principal este gol, nu recomandăm ca produsul să fie înclinat foarte mult. Cana ar trebui întoarsă doar cu scopul de a o curăța cu toate elementele componente neasamblate.

O cauză posibilă este umplerea recipientului cu prea multă apă înainte ca aceasta să fie filtrată.
Atenție! Capacul se poate desprinde dacă nivelul apei este ridicat și cana este înclinată foarte mult.

Verificați dacă filtrul a fost înșurubat corect în locul de îmbinare cu recipientul. Dacă există fisuri, consultați politica de Garanție sau contactați suportul de clienți.