Filtre apă robinet. Cum se utilizează.

Videoclipuri de montaj

Montare rapidă

Filtre de schimb

Toate filtrele de tip UF au o perioadă de folosire de 4 luni din momentul deschiderii ambalajului. De asemenea, au un număr maxim de 1200 de litri înainte să fie necesară înlocuirea lor.

Fiecărui atașament i se potrivește un filtru specific. Exemplu: pentru atașamentul A61 este compatibil doar filtrul A61 UF. Filtrele specifice cănilor filtrante nu se potrivesc cu atașamentele de robinet.

Un filtru sigilat cu ambalajul original are o perioadă de 1 an înainte ca acesta să nu mai fie potrivit pentru utilizare. Ambalajul oricărui filtru trebuie îndepărtat doar înainte de momentul folosirii. A se depozita doar în locuri uscate, întunecoase și ferite de îngheț.

Filtrele sunt create pentru a fi folosite timp de 4 luni sau pentru a filtra 1200 de litri. După atingerea acestor limite calitatea apei scade, iar gustul se poate schimba.

Pot apărea depuneri pe sita dintre robinet și atașament după o perioadă lungă de folosire (variază în funcție de calitatea țevilor care transportă apa).

Dacă debitul apei scade semnificativ, demontați atașamentul de robinet și curățați sita unde se află depunerile. În cazul în care problema persistă, consultați garanția filtrelor și contactați suportul de clienți.

Utilizare și curățare

Depozitați apa filtrată într-un loc răcoros și întunecat. Nu este recomandat ca apa să fie păstrată pe perioade mai lungi de 2 zile deoarece pot apărea bacterii sau alge datorită lipsei clorului.

Pentru curățare recomandam spălatul cu detergent și cu burete nonabraziv.

În cazul în care se filtrează apă fierbinte, se pot observa diferențe în gust, pentru remediere lăsați să curgă apa rece timp de 15 secunde prin filtru înainte de utilizare.

Filtrele Health2o NU sunt concepute pentru a filtra apă la temperaturi mai mari de 60 grade celsius.

Verificați dacă filtrul a fost înșurubat corect în locul de îmbinare cu atașamentul. Dacă există fisuri, consultați politica de garanții sau contactați suporul de clienți.

Pentru instalarea corectă verificați următoarele etape:

  1. Dacă garnitura este așezată între adaptor și robinet
  2. Dacă adaptorul este strâns de robinet
  3. Dacă atașamentul este strans de adaptor

Consultați manualul de instrucțiuni pentru mai multe informații sau contactați suportul de clienți.

Există 6 dimensiuni pentru tipurile de robinet cu filet. Dacă nu se potrivește nici-un adaptor, contactați suportul de clienți.